SUBOYU İLKOKULU

Vizyon: Okulumuzun önde gelen vizyonu bir eğitim öğretim ilkesi olan "Yeterli koşullar oluşturulduğunda herkes öğrenebilir." ilkesine yönelik, geleceğin sosyal yönü açık, dürüst, karakter sahibi, yaşam koşullarına karşı ayakta durabilen, sevmeyi ve sevilmeyi bilen vicdan sahibi bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin aileden sonraki kişisel gelişimlerini sağlayabilecekleri yer olan okulumuzda ruhsal ve kişilik yönünden sağlıklı kararlar verebilen bireyleri topluma kazandırma amacındayız.

Misyon: Misyon olarak amacımız,1. sınıftan itibaren gerekli imkanları sağlayabildiğimiz ölçüde, öğrencilerin temel yaşam becerilerinin yanında çok yönlü olarak gelişmeleri, bilimsel,sosyal ve zeka alanlarında kendini geliştiren, insanlarla sağlıklı iletişim kurabilen, haklarını arayabilen ve başkalarının haklarına saygılı davranan toplum sorunlarına duyarlı, milli ve manevi değerlerine sahip, ülkeye faydalı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: Isınma olarak soba, yakıt olarak kömür ve odun kullanılmaktadır.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Sabah köy servisi gelmekte akşam da geri götürmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (436) 212 1988

WEB - https://mussuboyu.meb.k12.tr

Adres - SUBOYU KÖYÜ MEVKİİ SU BOYU KÜME EVLERİ NO 43 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - Suboyu Köyü Merkez/MUŞ

Adres - SUBOYU KÖYÜ MEVKİİ SU BOYU KÜME EVLERİ NO 43 MERKEZ / MUŞ

Ulaşım Servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Suboyu Köyünde bulunmakta olup il merkezine 9 km uzaklıktadır.